production

Нашето производство

Фирмата ни постоянно инвестира в развитието на производствените си мощности. Продуктовата ни гама включва производство на безшевни улуци и елементи за тях, разнообразни по вид и характеристика оградни мрежи, електрически табла, строителни колички и друи продукти от метал. 

Основното производство е съсредоточено в главната база на фирма "Недев" в град Хасково, но с осигурената редовна доставка със собствен транспорт до всяка точка на страната, можете да поръчвате редовно на едро. Поръчки на дребно можете да правите през нашия онлайн магазин - https://nedevbg.com

services-3

Метални улуци

На 01 февруари 2010 г. фирма „ НЕДЕВ” откри новата си производствена линия за безшевни улуци. Оборудването за производството е доставено от ЗЗМ гр. Златоград и включва размотаващо устройство, входящо устройство, профилираща система, изправящо устройство и отрезно устройство.

В момента производството включва безшевни улуци с дължина по заявка на клиента, както и стандартни дължини 1м, 2м, 3 м, 4м и 6м. Изработените улуци се правят в различни дебелини от обикновена поцинкована ламарина, както и от по стилната и качествена пластифицирана ламарина.


services-3

Други метални изделия

Фирмата ни изработва и разнообразни продукти за дома и строителството от метал като:

  • Строителни колички
  • Лейки от поцинкована ламарина с вместимост 10 литра;
  • Казани с вместимост 12 и 24 буркана;
  • Метални кошове за дърва  и въглища;
  • Други

services-3

Декларации и отличия

dec1_thumbdec2_thumbdiploma   medal